Robot-programmør (videokursus for voksne) (inkl. 1 stk. Edison-robot)

DKK599.00

Du kan også styre en robot! Du skal bare lære hvordan. Det er ikke så svært som du tror (heller ikke selvom du aldrig har programmeret før).

På dette videokursus lærer du at programmere din egen Edison-robot. Robotten følger gratis med kurset, og vi sender den til dig uden beregning.

Undervejs i videokurset ser du, hvordan du får robotten til at gøre forskellige ting, og hvordan du får den til at reagere på sine omgivelser – og du får selvfølgelig lov til at prøve det hele på din egen robot.

Kategori:

Beskrivelse

Du kan programmere din Edison-robot i et gratis visuelt værktøj – det kan bedst beskrives som en blanding mellem at lægge puslespil og bygge med Lego-klodser. Programmet er gratis, og kan bruges både fra PC, Mac, iPad eller Android.

På dette videokursus bliver du robotprogrammør – også selvom du ikke har erfaring med programmering på forhånd.

Du skal med fordi

 • du gerne vil lære om teknologi på en sjov måde
 • du gerne vil bruge Edison-robotten som mere end et legetøj
 • du gerne vil lære at programmere – uden at det bliver kedeligt
 • det er sjovt at bruge robotter (også for voksne)

Dette kursus er målrettet mod unge og voksne. Vi har også et videokursus som gør børn til robot-programmører.

Indhold

Kurset består af følgende lektioner. Til hver lektion hører der en opgave, hvor du får lov til at prøve det, du har lært, på dine egen robot.

 1. I gang med Edison
 2. Øvelse: Du styrer Edison
 3. Sådan programmeres Edison
 4. Øvelse: Få Edison til at blinke
 5. Når Edison kører
 6. Øvelse: Kør en runde
 7. Edisons sensorer – lys og genskin
 8. Øvelse: Streger
 9. Edisons sensorer – infrarød
 10. Øvelse: Spær Edison inde
 11. Videre med Edison

Edison-robot medfølger

Som en del af kurset, får du din egen Edison-robot, som du må beholde efter kurset. Vi sender typisk robotten samme dag, som du bestiller kurset.

Hvad er et videokursus

Et videokursus tager du online. Du kan altså sidde hjemme i sofaen eller ved køkkenbordet og tage kurset på præcis det tidspunkt, som passer dig.

Videokurset består af en række korte film, som hver gennemgår ét emne. Der er øvelser og vejledende løsninger til øvelserne undervejs.

Selvom du tager videokurset hjemme hos dig selv, er du ikke overladt til dig selv. Du kan skrive til kursets instruktør og de andre deltagere i kursets debatforum.

Praktiske oplysninger

Kurset består af adgang til videoinstruktionerne og din egen Edison-robot. Edison-robotten sender vi til dig, sammen med kursusmaterialet. Videoerne skal ses online på vores kursus-site www.appacademy.dk/kursist.

Du behøver ikke at have kendskab til robotter eller programmering for at få noget ud af dette kursus.

Dette kursus henvender sig til unge og voksne. Er du et barn eller vil du gerne lære robotprogrammering sammen med dine børn, så har vi også et videokursus målrettet børn.